Post by soundjanfiafakrerp on Mar 16, 2022 16:51:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lingvist: Learn Languages Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lingvist: Learn Languages Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod oszukiwać dla wielu zasobów ▞▞▞
▞▞▞ Lingvist: Learn Languages Fast 2022 version ▞▞▞
Ogólnie uważam, że jest to bardzo przydatne i praktyczne, ale powinieneś również dostosować ceny dla użytkowników tureckich. Nie używamy dolara ani euro.
Na początku było fajnie, ale teraz... Meh.
Nudne i mało treści dostępne za darmo. Drogie na uaktualnienie.
Myślę, że ta aplikacja jest bardzo pomocna, ponieważ uczy ważnych słów i daje pomocne informacje zwrotne i informacje o tym, czego się nauczyłeś. Ale jednym problemem, który mam, jest to, że nie ma zbyt wielu języków, naprawdę chciałbym, abyście mogli stworzyć język japoński. Dziękuję bardzo za przeczytanie tego. Mam nadzieję, że te aktualizacje wkrótce nie będą działać zbyt ciężko!☺️
Lingvist: Learn Languages Fast Utbildning wfqx
Będę szczery, to naprawdę dobra aplikacja do nauki słownictwa, ale zamiast tego zdobądź Babbel. Kiedyś można było korzystać z tej aplikacji za darmo, aby nauczyć się ograniczonej liczby słów dziennie, ale teraz zablokowali wszystkim darmowym użytkownikom ich istniejące konta. Do tego jest to najdroższa aplikacja do nauki języków, jaką znam, 20 euro miesięcznie. Mogę dostać cały rok Babbel za nieco ponad 30 lat i uczą więcej niż tylko słownictwa.
Chciałem przetestować aplikację, ale muszę się zarejestrować, aby cokolwiek zobaczyć. Jeśli nie chcę, aby moje postępy zostały zapisane, nadal powinienem móc przynajmniej wypróbować aplikację?
miejsce na słowa jest za małe, często nie widzę całego słowa po jego napisaniu. może powodować literówki.
Mācīties un spēlēt. Poļu valoda - vārdi un spēles Izglītība fek
Uważam, że usunięcie jest zbyt trudne. Być może to moja dysleksja / dyspraksja, ale aplikacja nie poświęca wystarczająco dużo czasu na nowe słowa. Bombarduje cię tak wieloma nowymi słowami, że nie pamiętam, jak się pisze ostatnie słowo. Dwa dni i 40 nowych słów... Mogę przeliterować tylko dwa z nich, casa i parte. Bardzo niewiele nowych słów z wczoraj zostało powtórzonych dzisiaj. W związku z tym zapomniałem o nich wszystkich. Robienie drugiego doktoratu z astrofizyki byłoby łatwiejsze. Będzie jednak próbował.😕
do tej pory, jak widzę, ta aplikacja działa podobnie do tego, jak uczyła moja lokalna szkoła, zaczyna się od podstaw, a kiedy już to zrobisz, tworzy coś bardziej odpowiedniego i złożonego, jak podstawowe zdania. (GORĄCO POLECANY DO NAUKI NOWYCH JĘZYKÓW)
Ta aplikacja jest cholernie dobra, jedynym zarzutem, jaki mam, jest brak wyboru w nauce, ale przy korzystaniu z wielu aplikacji do nauki języków jest to całkiem dobre do podsumowania i gramatyki. Znajduje się tuż poniżej busuu i bliżej Duo, ale nie całkiem tam, po prostu nie wydaje się, że obecnie ma 5 gwiazdek.
Aplikacja jest dobra, ale wydaje się ograniczona. Możliwość dołączenia wyjaśnień, dlaczego niektóre słowa, które mogą być rozumiane jako synonimy, nie mogą być używane zamiennie w języku niemieckim. Np.moment i aktualne; Betriebe i ujędrnianie. Aplikacja ma różne zdania, w których angielskie słowo jest wymienione jako Firm, ale niemieckie rozwiązanie nie może być Firmen dla wszystkich. Byłoby również dobrze, gdyby po rozwiązaniu można było podać podział całego niemieckiego, z informacjami takimi jak synonimy, czasy, przypadki itp.
najlepsza aplikacja do utrzymywania Twojego języka we właściwej formie. zapewnia różny kontekst dla wyuczonego słowa i ma świetny interfejs
Wypróbowałem wiele aplikacji i kursów do nauki języków i nigdy nie znalazłem bardziej skutecznego. Myślę, że najlepiej będzie w połączeniu z kursem, który formalnie uczy gramatyki i wymowy, ale rzucanie cię w bój z konkretnym dziennym celem i algorytmem powtórek, który naprawdę wydaje się działać, naprawdę działa dla mnie. Funkcje dostępne dla darmowych użytkowników są niezwykle rozsądne. Mam zbyt wiele dobrych rzeczy do powiedzenia, ale jedna krytyka: chciałbym po prostu odblokować moją pełną listę słówek.
Aplikacja jest ogólnie fajna, ale cena jest po prostu głupio droga. Niedługo zaczną pobierać 50 dolców za miesiąc... Ale muszą jakoś zapłacić za te miliardy reklam na YouTube
Podaje przykładowy język „i więcej”, ale wybrany przeze mnie język nie jest dostępny (japoński). Mimo że przeczytałem opis, zmarnowałem czas na pobieranie i odinstalowywanie.
To jest zajebiste. Najlepsza aplikacja do słownictwa. Używam go do nauki rosyjskiego. Ulepszają aplikację, biorąc pod uwagę informacje zwrotne.
Aplikacja była całkiem dobra, zanim dodali konieczność zapłaty. Nie korzystam z aplikacji na tyle, by subskrypcja miała jakikolwiek sens. Jeśli byłby to zakup jednorazowy, byłoby dobrze, ale subskrypcja stresuje mnie i sprawia, że nauka jest irytująca, ponieważ czułbym się zmuszony, aby moje pieniądze były tego warte. Uczę się dorywczo, używam go, gdy mam wolny czas i mam ochotę to zrobić, ale teraz tylko mnie to denerwuje. Cena jest zbyt wysoka.
W porównaniu do większości aplikacji, ta jest przydatna do korzystania z kart flash i wyzwań. Zawiera również szybkie informacje o gramatyce i zapewnia łatwą naukę. Żałuję, że nie było więcej wyzwań i żeby te dostarczone zawierały więcej informacji na ich temat.
Ta aplikacja jest bardzo przydatna zwłaszcza w połączeniu z innymi czynnościami przyspieszającymi opanowanie nauki języka obcego, polecam ją każdemu, kto próbuje nauczyć się angielskiego, hiszpańskiego, francuskiego, rosyjskiego lub niemieckiego, jak ja, jeśli zostanie użyta z innymi metodami, pomoże zapamiętujesz słowa i chociaż to mój drugi dzień korzystania z aplikacji, jestem pewien, że się utrzyma, jeśli będę wystarczająco konsekwentny w tym, co robię, aby uczyć się treści niemieckiego, wielkie podziękowania dla kreatywnego zespołu stojącego za tą aplikacją i za to, że nauka jest równomierna Bardziej dostępne
Byłem pod wrażeniem reklam, ale rozczarowany aktualnym wyborem dostępnych języków. Szukałam języka polskiego a to nas tylko hiszpańskiego ,niemieckiego , francuskiego i rosyjskiego
Aplikacja była świetna, ale teraz jest po prostu zbyt droga dla zwykłego użytkownika, takiego jak ja. Nie mogę zapłacić tyle pieniędzy za samo ćwiczenie słownictwa od czasu do czasu. Może przyszło Ci do głowy kilka poziomów płatności? Zostaw jakieś 20-30 euro opcji dla osób, które chcą po prostu ćwiczyć 50 słów dziennie. Ponieważ wśród moich znajomych wszyscy używaliśmy tylko tego tbh.
Mówię po angielsku, chcąc nauczyć się więcej japońskiego, ale widzę, że kurs języka japońskiego jest dla Japończyków, którzy chcą mówić po angielsku. Rozczarowany tym.
To najlepsza aplikacja do nauki języków, z jakiej korzystałem do tej pory, choć mam z nią jeden problem: nie pozwala zaznaczyć przypadkowych błędów ortograficznych, od czasu do czasu pokazuje mi oczywiste słowa po rosyjsku, bo niewiele płacę uwaga podczas ich wpisywania często skutkuje błędami ortograficznymi, dlatego umieszczanie łatwego słowa na liście „do nauczenia”. Powinieneś rozważyć możliwość oznaczenia błędów jednoliterowych jako błędów ortograficznych.
Muy costoso la versión ilimitada, lástima porque era de mis favoritas
Genialny pomysł. Rozpoznawanie głosu to najlepszy i najlepszy sposób na naukę języka. Wykorzystuje system rozłożonych powtórek, więc nauka proponowanych przez nich słów jest bardzo skuteczna. Niestety, słowa nie są nawet bliskie tym, czego potrzebuje początkujący. W pierwszych 2000 słów miałem wszystkie możliwe koniugacje niektórych czasowników (włącznie z trybem łączącym) i losowych słów jak vaisseau lub intern (medic). Gdyby lista słów była rzeczywiście jedną z najczęstszych słów, z wyjątkiem gramatyki, byłaby wyjątkowa.
Nie można zrobić żadnego postępu po 4000 słów. Jest tak wiele słów, które trzeba powtarzać każdego dnia, że jeśli chcesz spędzić 30 minut dziennie na studiowaniu 50 kart, w końcu powtarzasz stare słowa. A Bóg zabrania brać kilka dni wolnego, do końca życia będziesz siedział na stosie Słów zagrożonych. Śmieszny algorytm, proszę zrewiduj. Może zatrudnij beta testerów lub napisz symulator. PS. Nie chcę, żeby twoje wsparcie obejrzało moje dane. Zgłaszam moje doświadczenie.Spójrz na swój algo.Dzięki
Ta aplikacja naprawdę pomogła mi rozwinąć moje słownictwo w języku francuskim. To część mojego codziennego życia i sprawia, że dojeżdżam do pracy. Rozważam przejście na subskrypcję roczną.
Ma tylko 4 języki! Uczę się koreańskiego i nie jest to jeden z obsługiwanych języków. Chciałbym dać ci wyższą ocenę, ale ponieważ twój wybór jest tak mały, dostajesz 1. Kiedy zobaczyłem ogłoszenie, pomyślałem, że jest idealny! Ale potem byłem rozczarowany. Dodaj do niego koreański, abym ja i wiele innych osób mogło korzystać z Twojej aplikacji.
To dobra aplikacja, ale nie ma sposobu, aby uzasadnić te szalone koszty subskrypcji, szczególnie w przypadku ograniczonej zawartości, którą dostarczasz. Ktokolwiek jest odpowiedzialny za wycenę tej aplikacji, jest szalony.
Czasami aplikacja sugeruje nietrafne słowa. Powinna istnieć możliwość wyłączenia niektórych słów z planu nauki, przynajmniej w wersji pro.
Karty słownictwa są teraz zamknięte za ścianą płac. Wcześniej można było studiować tylko tyle kart dziennie. Teraz, jeśli nie masz pieniędzy, nie możesz kontynuować nauki z tą aplikacją. Używałem tej aplikacji, aby uzupełnić słownictwo wyuczone w Duolingo i Busuu, ale z powodu ściany płacowej nie mogę kontynuować. Przynieś 50 darmowych dziennych kart!
Lingvist: Learn Languages Fast Švietimas ggu
Bardzo wolno jedzie. Klawiatura do pisania nie wyskakuje po pojawieniu się korekty
Był świetnym sposobem, aby pomóc w nauce gramatyki dla języka rosyjskiego. Wcześniej mogłem korzystać z darmowej funkcjonalności, która idealnie pasowała do moich potrzeb, ale teraz nie mogę nic zrobić, jeśli nie zapłacę. Chyba odinstaluję i znajdę inną aplikację. Smutno się pożegnać. Nie uczy zbyt dobrze, ale było bezpłatne, więc nadal go używałem. Teraz kosztuje 60 dolarów po najtańszej cenie, nie pokazuje, jakich słów się nauczyłeś, i jest trudny do użycia. Nie polecam.
najlepsza aplikacja do nauki słów, z której do tej pory korzystałem. Naprawdę łatwo jest zapamiętać słowa. Brawo! plus jest tak zabawnie, że mogę spędzić tam cały wieczór
Ma niewiele możliwości nauczenia się innego języka. Planuję odwiedzić Japonię, ale nie Japończyka.
Naprawdę skuteczny sposób uczenia się nowych słów, a także kontekstu, w jakim są one używane. Potrafi modyfikować treść kursu, podejmować wyzwania, a także mnóstwo informacji o gramatyce itp. Naprawdę mile zaskoczona i czerpać przyjemność z jej używania - wypróbowałem kilka innych aplikacji i czuję tylko, że Duolingo i ta stanowią dla mnie wyzwanie lub pomagają mi się rozwijać. Pomyśl, że za to, co dostajesz, wersja Pro jest bardzo przystępna cenowo.
Plusy i minusy. Plusy: uwielbiam „wglądy” – analizę danych, która jest motywująca i interesująca. Wstępny test kwalifikacyjny wypadł dobrze. Tworzenie własnych fiszek i importowanie tekstu do konwersji na karty jest fantastyczne. Dostępny hiszpański latynoamerykański. Złe: niewiele języków i żadnych innych dialektów. Nie sądzę, że cena jest uzasadniona dla systemu nauki z kartami. To stara metoda, która nie jest skuteczna w pojedynkę i zła do ćwiczenia konwersacji. Niektóre tłumaczenia na język angielski są błędne/wyłączone.
Nie można użyć, chyba że zapłacisz. Nawet „bezpłatny okres próbny” wymaga podania danych karty niezależnie od tego, czy później anulujesz, czy nie.
Doskonała aplikacja do nauki języka w sposób, którego nie zapomnisz po dłuższym korzystaniu z aplikacji
Niestety, to było dla mnie do kitu. (Uwaga: obecnie dostępnych jest tylko 5 języków do nauki; wybrałem hiszpański.) Po zarejestrowaniu od razu przeniosłem się do Lekcji 1 w ramach samouczka. Jednak chciał, żebym zaczął tłumaczyć słowa, zanim mnie tego nauczy! Na przykład, ekran otworzył się na Lekcję 1 i zostałem poinstruowany, aby uzupełnić frazę, wypełniając puste miejsce: „el________ (czas).” Żartujesz..? Skąd do diabła mam wiedzieć, co to hiszpańskie słowo oznaczające „czas”? Jeszcze mnie tego nie nauczyłeś! Tak więc, jeśli chodzi o wszystkich innych mówiących, jak „łatwa” i „intuicyjna” jest ta aplikacja, nie wiem o tym, ponieważ nie była dla mnie łatwa ani intuicyjna, a na pewno NIE była lepsza niż Duolingo. Nie jestem pewien, jaką metodę nauczania próbują tutaj zastosować, ani czego mi brakuje, ale w moim przypadku to nie zadziałało. Może lepiej sprawdzać się jako dodatek do innej aplikacji do nauki języków (takiej jak Duolingo lub Rosetta Stone), ale jako samodzielna aplikacja w ogóle nie była pomocna.
Lubię prawie wszystko w tej aplikacji. Moją jedyną sugestią byłoby ustawienie, które pozwala wybrać, ile poprawki chcesz zrobić. Gdy raz przećwiczysz słowo kilka razy, nigdy go już nie zobaczysz. Osobiście chciałbym, aby co trzecie słowo było tym, którego już się nauczyłem.
Najlepsza aplikacja, jakiej do tej pory używałem do nauki języków!
Bardzo łatwy i przyjemny w użyciu. Właśnie zauważyłem, że aplikacja podaje tylko 50 słów jako „ćwiczenie”. Po tym nie możesz korzystać z aplikacji bez subskrypcji. Zasadniczo ta aplikacja nie jest darmowa.